Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, September 18, 2015

... Walau Pelbagai Penghinaan Yang Di Terima, Polis Tetap Juga Menjaga Keselamatan Mereka....

Lihatlah dua gambar di bawah...

Polis menjaga kawasan cinabeng...

Walau pun selama ini, cinabeng langsung tak hormat kepada anggota dan pegawai polis...

Inilah yang katakan pengorbanan...

Cinabeng lihat polis sebagai musuh mereka...

Cinabeng lihat polis senang di rasuah...

Cinabeng langsung tak hormat kepada polis...

Tak percaya korang boleh klik link beberapa video di bawah...

Lihat sendiri bagai mana mereka meghina dan mencerca polis...

Tetapi polis masih lagi menjaga keselamatan mereka....

Video cinabeng hina polis: video 1 video 2 video 3 video 4 video 5 korang boleh search lagi, berlambak video cinabeng hina polis...SeterusnyaNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.