Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 19, 2015

LENSA #Merah169 : Kalau Ini Dikatakan Gagal, Kita Jumpa Di Penang!!!
Biarlah apa mereka nak perkatakan. Sekiranya Himpunan Rakyat Bersatu #Merah169 ini dikatakan GAGAL, kita tidak goyang, kita tidak gentar!!!

Sekurang-kurangnya #Merah169 membuktikan sesuatu...... Lihatlah gambar-gambar lensa #Merah169 ini.
Dan Seandaiya Himpunan #Merah169 ini dikatakan gagal, Jadi nantikan #MerahPenang sebagai gelombang merah kedua untuk tunjukkan Suara Rakyat yang lebih gempita!!!


HIDUP MELAYU!!! HIDUP RAKYAT!! HIDUP ISLAM!!!

ALLAHU ALHBAR!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.