Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, September 14, 2015

{ VIDEO } Tan Sri Musa Hassan, DUNIA KINI BERBEZA!!!


Rabu 16 September adalah Hari Ulangtahun Penubuhan Malaysia.

Pada hari yang sama satu perhimpunan yang disebut Himpunan Maruah Melayu atau Rakyat Bersatu yang bakal dianjurkan sekumpulan NGO akan berlangsung dan kelulusan bagi perhimpunan tersebut telah diperolehi.
Mengulas kelulusan tersebut mantan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan di dalam sidang medianya sebentar tadi berkata  kalau dahulu nak buat perhimpunan ianya di bawah garis panduan Akta Polis, kini ianya dibawah Akta Perhimpunan Aman dan rakyat kini dibenarkan berhimpun waima komunis sekalipun jika perhimpunan itu dilakukan secara aman. 

VIDEO

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.