Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 26, 2015

(Gambar) Najib Razak Ditahan FBI Di New York?


Susulan berita yang tersebar beberapa hari lepas berhubung penyiasatan terhadap Perdana Menteri oleh FBI, hari ini Najib ditangkap di New York ketika menjalankan tugas rasmi di negara Uncle Sam itu?

Berikut adalah gambar terkini yang diterima Penangkini berkaitan lawatan Perdana Menteri ke New York.Perdana Menteri dilihat masih bebas untuk menjalankan urusan rasmi di sana.

Dengan kebebasan yang ditunjukkan melalui dua keping gambar di atas, adakah dakwaan yang diterbitkan oleh Wall Street Journal dan beberapa penerbitan pro pembangkang adalah berasas? Pada hemat Penangkini, segala tuduhan hanyalah sekadar rekaan semata. Seterusnya

2 comments :

megat panjialam said...

Pembangkang sudah kepupusan isu utntuk dibangkitkan kecuali membuat fitnah

megat panjialam said...

Pembangkang sudah kepupusan isu utntuk dibangkitkan kecuali membuat fitnah

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.