Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, September 20, 2015

TANPA PAS PAKATAN HARAM HANYA 36.1% Korang Kini Cuma Minoriti BISING.. FAHAM TUHarap maklum. 52% atau 53% sudah tiada lagi. Diulang, ia SUDAH tidak wujud lagiiiiii.

Pertama sekali, ia tidak pernah 52% atau 53% kerana anda tidak boleh gasak undi undi bebas dan undi rosak dengan memanggilnya undi untuk anda sendiri.

Ia sebenarnya 50.88% yang mengundi untuk parti-parti Pakatan dalam PRU13 yang terdiri daripada yang berikut:

PKR = 20.39%

DAP = 15.71%

PAS = 14.78%


Tokong dan bapanya 'membunuh' 50.88% atau 52% atau 53% dengan terus-menerus menyerang Abdul Hadi Awang dan PAS.

Dan kini bahawa Pakatan yang orang undi sudah tidak wujud dan PAS tidak mahu menjadi sebahagian daripada Pakatan lagi kerana anda asyik menyerang dan mengutuk PAS serta mencuri ahli-ahli mereka, maka anda hilang 14.78%

Ia kini 20.39% + 15.71% = 36.1%

Ya, 36.1%

Sila biasakan diri.

Anda boleh mengatakan bahawa 52% tidak mengundi BN tetapi pada 47.38%, ia masih parti yang paling popular dalam PRU13.

Kemudian hanya tinggal PKR + DAP pada 36.1%

Anda kini minoriti yang bising. Sila hadam.

Oleh Lim Sian See melalui wakeupmalayaNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.