Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

#PRU13 : Foto Terbaru ! Anwar Naik Pesawat Ringan Dua Tempat Duduk Dengan Jantan Mana ?!


woOOO HoooOO !! MewaHHHH !!!

Perangai Anwar memang takkan berubah sampai bila-bila..orang tua cakap..kalau hati dah zulmat hitam pekat dan niat untuk berubah tidak ada maka inilah jadinya. Perangai dapat yang baru..yang lama d tinggalkan.

Dapat jantan baru, jantan lama d liwatnya !
Dapat pelacur baru..pelacur lama yang tak tahu jumlahnya d lupakan !
Dapat bini orang yang baru ? Samsidar d buang tong sampahkan ?

Tak sampai sepenggal memerintah Selangor dan menjawat jawatan Penasihat Ekonomi negeri paling kaya d Malaysia, Anwar dah d hadiahkan sebuah bas mewah oleh Kalid Gagap ! Bukan main lagi masa perasmian yang kononnya itulah kenderaan rasmi yang beliau akan gunakan untuk pusing keliling Malaysia untuk hamburkan fitnah terhadap Kerajaan BN !

Tak sampai bulan selepas Bas Mewah, beliau gunakan Pentas Ceramah Mewah, Lori yang canggih, yang d ubah suai..kononnya nak tunjukkan pada rakyat malaysia bahawa itu sajalah yang dia mampu sediakan untuk bertemu dengan rakyat.

Dulu kecoh bila Anwar dan anjing belaannya naik Jet Mewah ke sana kemari untuk berceramah. Bila fotonya keluar yang dia sedang bergelak ketawa dalam Jet Mewah, cepat-cepat dia kona, katanya itu semua 'hadiah dari jutawan' Sarawak !

Semalam..Anwar tak mampu lagi nak tutup sifat buruknya yang suka bermegah, tak mampu lagi nak tutup sikapnya yang bongkak dan yang penting..memang SAH !! Anwar bukan tak de duit !

Dari mana Anwar ada duit yang begitu banyak untuk menaja anjing belaannya bertanding d PRU13 ?

Dari mana datangnya duit Anwar untuk membayar upah mangkok-mangkok yang lahap duit untuk penuhi padang ceramahnya ?

Gaji sebagai Ahli Parlimen dan Ketua Pembangkang dapat joli katak sebegini rupa ?

Khabarnya..pengundi Permatang Pauh dapat RM3000 seorang dan khabarnya dah pun bayar wang pendahuluan RM1000 beberapa hari yang lalu ? Insya Allah kalau tiada aral..bukti membeli pengundi ini akan aakj bongkarkan hari ini !!

Anwar dalam foto yang aakj paparkan d sini menggunakan pesawat ringan seakan-akan eagle 150..tempat duduk 2 orang..dan tambahan, beliau juga menggunakan sebuah helicopter yang tak pasti, samada dia sewa atau memang kepunyaan beliau sendiri..
Kenapa Anwar sewa pesawat mewah yang ringan dan hanya tempat duduknya ada 2 sahaja ? Wan Azizah naik bas ke atau Wan Azizah d paksa tinggal d rumah sahaja untuk jaga anak-anak atau Anwar memang tak nak lagi TABIAT SEKS LUARBIASANYA d ketahui Wan Azizah ?

Mudah je beliau tipu Wan Azizah..mudah je dia gunakan alasan bahawa hanya kapalterbang ringan ni saja yang beliau mampu sewa..Anwar bebas kemana sahaja..dengan siapa sahaja !


Sumber : aakj


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.