Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, December 6, 2013

Banjir: MB Terengganu Utamakan Keselamatan Dan Kebajikan Rakyat

Menteri Besar, Dato' Seri Haji Ahmad bin Said bertolak balik ke Kemaman pagi ini untuk bersama rakyat dan melawat kawasan banjir di sekitar daerah Kemaman, lapor Ruslan Abdul Rahman.


Beliau berada di Kuala Lumpur menyertai Perhimpunan Agung UMNO. Beliau dijangka ke Seberang Tayor terlebih dahulu pagi ini.

Ke bawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku Sultan Terengganu dijadualkan akan berangkat jam 11.00 pagi ke Daerah Kemaman bagi melawat kawasan banjir dan bertemu rakyat Baginda yang terbabit dengan banjir.

Daerah Kemaman adalah di antara daerah yang paling teruk dilanda banjir sejak tiga hari yang lalu.

Suasana banjir yang dirakam di Kemaman, bandar Chukai dan sekitarnya:Sumber : TEGANUKITA

 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.