Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, December 25, 2013

HOT! Mukjizat Mati di Balut Bendera Pas!!

Pernah dengar kisah tok imam tepuk tanah selepas baca tahlil ketika kebumikan sambil berkata "Ini orang kita ni, jangan tanya banyak-banyak.. orang kita ni" katanya sebelum meninggalkan tanah perkuburan.

Selepas kisah tu.. kini muncul pulak puak kafir yang sokong Pas,  kerandanya dibalut dengan bendera Pas sebelum dikebumikan. Motif sebab apa dibalut dengan bendera Pas tu, jangan tanya saya. Saya pun taktau nak jawab.

Mungkin bila malaikat tengok bendera Pas tu.. ianya satu kunci ke syorga la kot. He he.. kann Pok Nik pernah kata undi Pas masuk syorga.. tak kisah la kafir atau muslim.. kalau dah sokong Pas tu syorga la kot. He he he..


Contoh terbaik macam kat bawah ni.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.