Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, December 7, 2013

Kemalangan Maut di Lebuhraya PLUS Arah Selatan Antara Senawang - Pedas Melibatkan Enam Kenderaan


Kemalangan maut am 4.45ptg di Lebuhraya Utara Selatan PLUS (Arah Selatan) antara Senawang dan Pedas telah melibatkan 6 buah kenderaan iaitu treller (lori tangki), Bas Ekspress, Myvi, MPV Teksi dan Motorbike Kawasaki RR.


Kereta Myvi hancur menyebabkan mayat si ibu dan bapa tidak dikeluarkan, manakala bayi terselamat kerana si bapa sempat memeluk bayi tersebut..

Innalillah. Takziah buat semua keluarga yang terkorban.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.