Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, December 14, 2013

GUAN ENG DICABAR ROBOHKAN BINAAN HARAM PULAU JEREJAK JIKA TAK NAK DILABEL RASIS


Isu sikap pilih kasih kerajaan DAP yang sentiasa mengambil tindakan merobohkan gerai peniaga Melayu terus dipersoal .

Kali ini Pengerusi Biro Pengaduan Awam UMNO P.Pinang Dr Shaik Hussein Mydin mencabar Guan Eng mengeluarkan arahan merobohkan binaan haram yang dibuat tanpa kebenaran di Pulau Jerejak bagi membuktikan dirinya bukan rasis .

Jika dia tidak berbuat demikina maka terbukti dirinya hanya mendiskriminasi orang Melayu dan menutup sebelah mata bila membabitkan kaum lain terutaman orang Cina 

pejabat pegawai kusta diceroboh dijadikan tokong restoran seafood Pantai Bersih  didirikan di tanah JPS tidak diambil 
langsung tak dirobohkan dan hanya dikenakan kompaun 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.