Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, December 8, 2013

Dok Instagram, tak baca blog ... buat joget lambat ketika rakyat banjir

Baru beberapa minggu lepas kita menegur PAS yang membuat konsert grunge di SINI.

Rupanya puak kita sendiri 2 x 5 buat joget lambak. Macam mana Ustaz Kazim tak menolak pelawaan jadi MT?

Komen MIK kita serupa tak ada transformasi....


Bikin jahanamlah kes macam ni....

Kenapa tak ada transformasi langsung dalam program program Persidangan Agung UMNO, apakah 'melayu UMNO' dengan joget lambak tak boleh dipisahkan...? 

Inilah akibat dok tengok Instangram tapi tak baca blog pasal blog Cocodilly pun dah lebih setahun tak update. Tak ikut perkembangan pemikiran maka ikut otak sendiri saja.

Isyyy ... budus betul. DI KALA RAKYAT BERHADAPAN DENGAN BANJIR, KITA BERDONDANG SAYANG.

Dah dihentam pembangkang.

Cubalah peka skit!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.