Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, December 6, 2013

PAU Tahun Lepas Nangis, PAU Tahun Ni AGOGO !

Saya ceduk dari Blogger hebat Din Turtle

Ingat lagi aksi kelakar allahyarham Mahmud Jun ketika menari dalam filem DoReMi diiringi lagu Malam Pesta Muda Mudi - Lawak siot ! Tengok balik berulangkali pun boleh ketawa ..... Memang terbaik LAKONAN beliau..

Petang tadi diperkarangan PWTC, saya dihimpit nostalgia P. Ramlee ....
KLiK
 untuk ke Youtube.

Amacam ? Lawak ? LAKONAN atau Buang Tebiat ?

Tapi kira ok la ..... tak lah aksi macam tahun lepas -
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.