Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, December 6, 2013

Ketua Cybertrooper Umno @ COCODILLY ( aauuuwwww ) Ni Betul Ke Orang Umno ? [ VIDEO ]

BMB


Siapa mamat ni. Budak ni berapa hari jadi ahli UMNO ??? 

Lihat petikan dari blogger Din Turtle

Saya sekadar perkenalkan mamat COCODILLY ( aaauuuuuww ) ni jer, kemudian saya pass kan perhatian anda kepada rakan2 bloger lain yang dah balun .... sebab malas rasa nak lari dari topik biasa saya. 

Tapi ra.... apa dia ? Betullah tu - COCODILLY. (aaauuuuwww ) nama maya yang digunakan oleh Ketua Pejuang Maya Umno @ BMB yang dulu dikenali sebagai UMB yang baru dilantik oleh KJ ni.

Tapi rasa tak puashati lak ..... tadi sekali lagi saya tengok video dibawah, rasa ma.... iyaaaaaaaaa ! COCODILLY ! ( aaauuuuuwww ) Tak percaya korang klik la link di atas tu.... dah, jangan menyampuk lagi !

Bila saya tonton video ni sekali lagi tadi, rasa nak balun juga sepam dua mamat ni .... " Saya sebagai Pengerusi Biro, saya nak mengurangkan lagi penggunaan sosial media untuk berpolitik .." dan nak beri Biro Media Baru nampak cool..... dari 100% berpolitik 24 jam, saya nak kurangkan mungkin kepada 50% ... the rest is LIFESTYLE ataupun kita nak bantu rakyat. "

Blogger Umno nak tukar jadi blogger 50% politik dan 50% LIFESTYLE ? ?

Dah namanya pun blogger politik maka politiklah tumpuan mereka ! Saya tak boleh nak bayangkan sesetengah rakan blogger yang saya kenali mula menulis tentang LIFESTYLE ! Hahahahahaha ....

Kalau nak layan juga idea
 COCODILLY aauuuuwwww ) ni, kenapa tidak diwujudkan saja barisan baru blogger LIFESTYLE  yang sesuai dengan dunia LIFESTYLE. Kan lebih senang dari mentransformasikan rakan2 yang saya kenali itu supaya lebih cool dan berLIFESTYLE. Ia juga bakal menambahkan lagi cybertrooper Umno.

Dan Warta Rakyat boleh tambahkan satu lagi kategori dalam Ranking Liga Bloggersnya - Bloggers LIFESTYLE. Blog COCODILLY aauuuwwww ) mesti no 1 !
"Buat masa sekarang ini, pada mereka, there is no direction. Direction dia orang hari2 hendak membidas pembangkang. Takkan kerja kita itu hari2 nak membidas pembangkang. Dah tak ada kerja lain ke ? Bagi saya kitapun kena fokus bagaimana hendak membantu rakyat,"

  
Part ini yang saya cukup amat tidak puashati - .Takkan kerja kita itu hari2 membidas pembangkang ?  Dah tak ada kerja lain ke ? ! ! Bayangkan kenyataan itu datang dari KETUA REDBEAN UMNO !

Bukannya nak suruh kerja kuat lagi, balun lagi kaw-kaw, cari lagi isu2 yang panas, asah lagi cara penulisan ....... tapi dikatanya Dah tak ada kerja lain ke ? ?

Jadi selama ini begitukah anggapan COCODILLY aauuuwwwww ) terhadap para pejuang maya Umno ? Selama ini mereka banyak buang masa buat benda tak berfaedah @ dengan membidas pembangkang berterusan ? Dah tak ada kerja lain ke ? ?

Ini dah tahap MENGHINA namanya !

Baik orang Umno cek betul2, COCODILLY aauuuuwwww ) ni betul ke orang Umno ? Macam nak sabotaj jer kenyataan dia.

Nak kurang penumpuan kepada isu2 politik, nak kurangkan serangan terhadap pembangkang .... ketawa guling2 lah bloggers pembangkang terutamanya sayap RBA...


Pesan saya pada COCODILLY aauuuuwwww ) - TUTUP MULUT ! Buat perjumpaan dengan para bloggers dulu sebelum anda buka mulut seterusnya !
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.