Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, December 25, 2013

FANPAGE HARAKAH MENIPU PEMBACA !!!


Hari ini kredibiliti Harakah tercalar bila mana admin fanpage facebook HARAKAH menipu pembaca dan pengikutnya, dan amat menyedihkan hampir 14K orang tertipu dengan admin harakah tersebut.

Kejadian sebenarnya fenomena itu bukan berlaku di Lahat Datu atau sekitar-sekitar perairan Malaysia akan tetapi berlaku di Mesir.

Fenomena luar biasa yang berlaku di Lahad Datu adalah ikan tamban naik ke darat...Lihat sini


Harakah Haramkah...Kah Kah Kah – tepat dari sumber...keh! Keh! Keh!FENOMENA kerang terdampar di pantai ini berlaku di Mesir sebagaimana info dari facebook....

Di Mesir ye... bukan di Lahad Datu... kalau DAP kata tersalah KIRA....PAS TERSALAH TAIP AGAKNYA..!!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.