Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, December 9, 2013

[ VIDEO ] RUSUHAN DI LITTLE INDIA SINGAPURA
Selama ini kita belum pernah dengar kejadian huru-hara atau kekecuhan berlaku di Singapura. Namun realitinya kini berlaku di Little India Singapura apabila sebuah bas melanggar seorang lelaki India. Penduduk setempat bertindak menyerang dan merosakkan bas tersebut. Malah kenderaan Polis turut diterbalikkan dan dibakar.

Video 'close-up' itu dirakamkan oleh Berlinda seterusnya disiarkan di sebuah laman Facebook, theonlinecitizen.

Berikut gambar-gambar dari laman sosial berkenaan
Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.