Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, December 6, 2013

Gambar Jambatan Kemaman, Pahang runtuh akibat banjir besar


Gambar Jambatan Kemaman, Pahang runtuh akibat banjir - Mencatat jumlah mangsa banjir terbanyak berbanding negeri-negeri lain iaitu 30,279 orang, negeri Pahang turut berhadapan dengan kerosakan teruk infrastruktur seperti jalanraya, lampu awam, bangunan kedai dan banyak lagi.

Terbaru, sebuah jambatan utama yang menghubungkan bandar Kemaman dan Kuatan runtuh mengejut petang tadi selepas gagal menahan arus deras Sungai Lembing yang semakin menggila.

Ini menyebabkan jambatan berkenaan tidak boleh dilalui dan seterusnya memburukkan situasi kelancaran trafik perjalanan di sekitar bandar Kemaman.

 

Selain gambar jambatan runtuh, admin turut menyertakan beberapa keping gambar terkini keadaan banjir di negeri Pahang sekitar petang tadi untuk informasi terkini orang ramai.


 
Seterusnya : di sini
 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.