Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, December 14, 2013

Gambar sekitar Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 20


Gambar sekitar Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 20 - Sememangnya setiap kali berlangsungnya mana-mana anugerah berprestij, sesi bergambar karpet merah tidak pernah ketinggalan dibuat. Sesi ini diadakan bagi menyerlahkan penampilan menarik para selebriti yang hadir.

Begitu juga dengan Anugerah Industri Muzik 2013 yang mana sesi bergambar karpet merah yang dihoskan oleh dua pengacara muda, Hefny Sahad dan Dahlia Shazwan diadakan sekitar jam 8.30 malam tadi menerusi acara Karpet Glamor.

Khusus bagi anda yang tidak mempunyai kesempatan untuk menonton sesi bergambar dalam acara Karpet Glamor, mari layan gambar-gambar penampilan menarik selebriti-selebriti di bawah.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.