Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, December 30, 2013

Hot! Guan Eng bernafsu tinggi. Baru saja 2 bulan guna Camry baru, kini tukar Ke Merc S Class Baru Pula!!
Bukalah mata anda untuk melihat keborosan dan pembaziran yang dilakukan tokong guan eng yang disayangi oleh warga Pulau Pinang.

Baru sahaja awal November lalu beliau menerima Camry 2.5 baru, sekarang dah berhajat nak guna Mercedez W221 S300L pula. 

Semua orang sudah kena tipu. Guna Camry pada awalnya hanya untuk mengabui mata rakyat sahaja sedangkan taste Guan Eng jauh lebih tinggi dari itu.

Wahai machai pakatan sekalian, lebih baiklah anda pergi berguling demo protes depan Komtar terlebih dahulu sebelum buat kacau di Malam tahun baru esok. Ada beranni??? Hahaha nanti kena kerat telor.
Manusia hipokrit dan Penipu rakyat

Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.