Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, December 8, 2013

DEMO BESAR-BESARAN SELEPAS PERHIMPUNAN AGUNG UMNOTeresa Kokok , Mat Sabu 121, Tiang Chuak dan lain-lain di dalam rencana mereka bersama-sama dengan beberapa aktivis parti pembangkang dan NGO pro-pembangkang sedang merancang untuk mengadakan Demonstrasi besar-besaran dijangka selepas Pemilihan PKR 2014 selesai.

Tujuan mereka kononnya kerana menentang kenaikan kos hidup, kenaikan tarif elektrik dan lain-lain.

Namun begitu, mereka tidak menyebut sama ada akan mengadakan Perhimpunan Raksasa itu untuk menentang kenaikan gaji gila-gila babi oleh Menteri Besar Selangor. Tidak juga jelas apakah mereka turut menentang tuntutan perbelanjaan Penasihat Ekonomi Selangor, Anwar sebagaimana didedahkan di alam maya tempohari berjumlah RM15 Juta itu. Namun, Faekah mendedahkan jumlah yang berbeza. Isunya memang ada tuntutan lah! Hanya mereka tahu siapa menipu siapa.

Kurang Ajar Sudah Diberitahu Masa Sembahyang Jangan Masuk Buat Kacau

Rupa-rupanya rahsia bocor tujuan utama mereka adalah untuk mendesak Perdana Menteri DS Najib berundur, atau pun dalam bahasa kasarnya mendesak PM meletak jawatan melalui jalanan. Mereka menggunakan elemen Rusuhan di Thailand mendesak Yingluck meletak jawatan, dan di Malaysia mereka merencanakan Rusuhan Besar-Besaran mendesak PM Najib meletak jawatan.

Kegagalan PRU13 dan Demo Black 505 sangat memalukan mereka, kini mereka mahu buat lagi. Tetapi Rusuhan dan Perarakan kali ini akan dibuat secara besar-besaran!

Diharap Menteri KDN akan menunjukkan taringnya yang sebenar! 

Dalam Masjid, Kurang Ajar Cina Ini Di Tempat Ibadah Kita!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.