Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, December 13, 2013

@khairykj APA KEJADAHNYA @ibdil & EXCO PEMUDA KE SUKAN SEA MYANMAR ?? MASUK ACARA KUAK LENTANG KAH ?? @najibrazak @tunfaisal


Hairan betuL, ketika sukarela sukarela #lifestyle parti bertungkus lumus menyerahkan bantuan banjir di negeri pantai timur, Exco Pemuda Umno termasuk Ibdil melangkah kaki ke luar negara mengikuti rombongan bersama sama atlit ke Sukan Sea Myanmar.

Agak-agak la, apa keperluan Exco Pemuda Umno termasuk pengerusi BMB kesana tatkala khidmat mereka di perlukan di Pantai Timur.Adakah pemergian Ibdil ke sana untuk mengambil gambar #lifestyle acara acara sukan dan masukkan ke dalam Instagram?? Ataupun ibdil serta rakan exco yang lain masuk bertanding sukan renang kuak lentang??

Mentang mentang bos pemuda Menteri KBS, Exco boleh ikut rombongan sesuka hati ke? Jangan pulak lepas ni jadi isu rombongan Exco Pemuda ditaja KBS sudahlah. 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.