Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, December 25, 2013

KANTOI !!! IDENTITI SEBENAR PEREMPUAN SENDA ZON TUTUP AURAT DIDEDAHKAN !!!


sebelum ini perempuan yang sengaja persenda Papan tanda yang jelas tertulis 'Zon menutup aurat dan berpakaian sopan' telah tersebar di laman sosial.akhirnya,setelah di selidiki,rupanya perempuan ini juga adalah penyokong pembangkang.patutlah perangai macam ni.bukan kerr pembangkang kata semua pengikut sopan dan bla,bla,bla ??? habis tu yang perempuan di atas apa cerita ??? tak percaya dia ni penyokong pembangkang ??? lihat gambar di bawahSAMA TAK ???  


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.