Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, December 11, 2013

Foto Anwar Dengan Gadis Kaukasian di AS - Auntie Azizah X Cemburu Ke???


Anwar kini dikatakan sedang berada di Amerika Syarikat....

Dengan kisah kegiatan seks silam Anwar yang masih lagi menjadi teka-teki.... Kerana walaupun beliau telah dibebaskan daripada semua pertuduhan liwat, tetapi di dalam transkrip rayuan keputusan kes Liwat I, hakim mempercayai bahawa kegiatan seks sememangnya berlaku....

Anwar juga tidak menyaman Datuk T apabila beliau dikaitkan sebagai lelaki dalam video seks bersama seorang "China Doll", walaupun selalunya Anwar pasti akan menyaman sesiapa sahaja yang cuba memburuk2kan nama beliau...

Jesteru dua insiden ini sudah cukup membuatkan kita tertanya2 akan kebenaran "skandal seks" yang dikatakan membabitkan beliau.

Apapun samada benar ataupun tidak dakwaan2 tersebut, "Auntie" Azizah tak cemburu ke bila "Uncle" Anwar berposing begitu "rapat" dengan gadis manis bernama Natalia ni?

Jangan "hilang" jam tangan lagi sudah lah...

"Blonde" tu... 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.